Szavazás

Az akciós üdülési lehetőségekről milyen fórumon tájékozódik?

 Televízió
 Rádió
 Újságok, magazinok
 Internet
 Egyéb
 Nincs pénzem üdülni!Eredmények
Archívum

Programajánló

Széchenyi Kertvendéglő

A Széchenyi Fürdő patinás épületében, Budapest egyik legnagyobb fedett, padlófűtéses kerthelyisége várja a különlegességek kedvelőit, a klasszikus magyar konyha híveit és a színvonalas szórakozásra, zenére vágyókat. 


Széchenyi Fürdő

A Széchenyi gyógyfürdő, becenevén a Szecska, Budapest és egyben Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, melynek építését 1909-ben kezdték meg Czigler Győző tervei alapján.

tovább >>


Fővárosi Nagycirkusz

A Fővárosi Nagycirkusz Budapest XIV. kerületében található a Városligetben, a Vidámpark és a Fővárosi Állat- és Növénykert között helyezkedik el.

tovább >>


Budapesti Vidámpark

A terület már az 1800-as években helyet adott a Vurstlinak.

tovább >>


Fővárosi Állat- és Növénykert

A Fővárosi Állat- és Növénykert Magyarország legrégebbi és legnagyobb gyűjteménnyel rendelkező állatkertje.

tovább >>


Pusztaprogram

Fedezze fel a magyar puszta szépségeit lóháton vagy lovasfogaton!

tovább >>


A Tihanyi Apátság

Több mint 900 éve van bencés apátság a tihanyi félszigeten. Templom, miként a régi templomok, a felkelő naphoz igazodik.

tovább >>


Herend, a világhírű porcelánváros

Itt található a világ legnagyobb porcelánmanufaktúrája (alapítva 1826-ban), amely az ország egyik legjelentősebb porcelánt és finom kerámiai cikkeket előállító üzeme. Fedezze fel a Herendi Porcelán különleges világát!

tovább >>


Dunakanyar

Dunakanyar - látogatás Magyarország történelmébe: Visegrádra, az egykori királyi rezidenciába, ahonnan nagyszerű kilátás nyílik a Duna völgyére és Esztergomba, a székesegyházba, mely a katolikus egyház központja.


Királyi túra

Gödöllő a Grassalkovich kastély (a világ második legnagyobb barokk kastélya), Erzsébet királyné (Sisi) egykori nyári rezidenciájának a városa.

tovább >>


Szentendre

Budapest közvetlen szomszédságában fekvő, Művészek városának nevezett település számos látnivalót rejt magában.

tovább >>


Vörös Csillag túra

A szabadtéri múzeum (Szoborpark - a kommunizmus gigantikus emlékei) megtekintése - pillantás a vasfüggöny mögé: Lenin, Marx és Engels és a szovjet katona szobrai.

Borban az igazság!

Érdekes ember a magyar. Borral vígad, borral búsul, mert búsulni, és a múltat siratni csak jó borocska és cigányzene mellett lehet. Borral köszönti a magyar az újszülött érkezését, és borral is búcsúzik. Mert a bor a szeretet, szerelem, barátság, vigasság - egyszóval az élet része!...”

tovább >>


Budapest éjjel

tovább >>


Budapest a fürdőváros

Magyarország különösen gazdag termálvizekben: hévízkészlete világviszonylatban is jelentős, európai viszonylatban egyedülálló.

tovább >>


Parlament

Ragadja meg a lehetőséget, és látogassa meg az Országház impozáns épületét. Magyarország legnagyobb épülete körüli séta után látogatást tehet idegenvezetővel a nagyszerű neogótikus épület belsejében (a magyar Szent Korona otthonában) a termek és lépcsőházak között.


Nagy városnézés

Budapest főbb látványosságainak megtekintése

tovább >>