Hotel Ventura ***

1119 Budapest
Fehérvári út 179.

Tel.: 06-1/208-1232
Fax: 06-1/208-1241

e-mail

Szavazás

Az akciós üdülési lehetőségekről milyen fórumon tájékozódik?

 Televízió
 Rádió
 Újságok, magazinok
 Internet
 Egyéb
 Nincs pénzem üdülni!Eredmények
Archívum

Hotel Ventura | Konferencia

Ahol az elképzeléseké a főszerep!

Egy rendezvény szervezésekor  legyen az akár tréning, konferencia, esküvő vagy fogadás nem kis fejtörést okoz a megfelelő helyszín és a hozzáértő szakembergárda kiválasztása. Célunk, hogy az Ön válláról ezeket a terheket levegyük, és igényei maximális kielégítésével tegyük emlékezetessé a fontos eseményeket.

Eljegyzés, esküvő, bankett
Ön csak a témát adja, a többit ránk bízhatja!

Hangulatos 160 fős, légkondicionált Fortuna Éttermünk a magyar és a nemzetközi konyha remekeivel, illetve a modern, egészséges táplálkozás elvárásainak megfelelő könnyű ételekkel várja vendégeit. Rendezvények alkalmával teljes körű vendéglátást biztosítunk (kávészünet, menüétkezés, állófogadás).

Kávészünet ajánlatainkat itt letöltheti.

Az étteremmel egybenyitható 60 fős belső kerthelyiség kiválóan alkalmas kellemes hangulatú grill és barbecque partik megrendezésére.

Szállodánk  a catering szolgáltatásának keretében  vállalja bármilyen külső helyszínre kitelepített rendezvény lebonyolítását, a technika, a dekoráció és az igényelt műsor megszervezését.

A Ciklámen és Viola termek hallja, amely belső kerthelyiségünkkel egybenyitható, 70 m2 és 80 fő befogadására képes. Kiválóan alkalmas kávészünetek, állófogadások, termékbemutatók, lebonyolítására. A Fortuna étterem kapacitása állófogadás esetén: 220 fő.

A kapacitásadatok megtekintéséhez kérjük kattintson ide.

Mind az öt terem rendelkezik természetes fényű megvilágítással, sötétíthetőséggel és légkondícionálással.

Rendelkezésre álló technikai felszerelések:

Beépített hangosítás, CD-lejátszó, diavetítő, fax, fénymásoló, flip chart papírral és tollakkal, információs tábla, internetcsatlakozás, írásvetítő, mikrofonok (asztali, álló, cordless), paraván, televízió, vetítővászon, videólejátszó. Projektor bérelhető.

Egyéb konferenciaszolgáltatások: bemutató asztal, dobogó, elnöki asztal, host/hostess, pulpitus, regisztrációs asztal, ruhatár biztosítása.

 

Ajánlatkéréshez kérjük, kattintson ide!


Cikl__men_04.JPG Ciklámen terem

N__rcisz_01.jpg Nárcisz terem

Viola___j_01.jpg Viola terem

Ventura_restaurant.jpg

Fortuna étterem

El__t__r_01.JPG 

Ventura_hidegt_l.jpg