Szavazás

Az akciós üdülési lehetőségekről milyen fórumon tájékozódik?

 Televízió
 Rádió
 Újságok, magazinok
 Internet
 Egyéb
 Nincs pénzem üdülni!Eredmények
Archívum

Utazási ötletek | Magyarország a pihenni vágyók számára igazi kincsestár...

Külföldön járva, vagy külhoniakkal beszélgetve valamennyiünket büszkeséggel tölt el, hogy hazánk fővárosát, a Duna két partján elterülő Budapestet, Európa gyöngyszemének nevezik. De arról még mi magyarok sem tudunk igazán, hogy a mi kis országunk a pihenni vágyók számára igazi kincsestár. Hiszen találhatunk itt szelíd dombokat, végtelen rónaságot, széles folyókat, hűs forrásokat, s a mi édesvizű "tengerünket" a Balatont.

Sokan vagyunk, akik már láttuk Velencét - de nem jártunk még az elbűvölő nógrádi kis faluban Hollókőn, pedig az első volt a honi tájak közül, amelyet a világörökség részévé nyilvánítottak. Nem jártunk az Őrségben, a Tisza-tó mellett, a Fertő-tónál. Nem tudjuk, hogy itthon vadon növő ciklámen mezőn sétálhatunk, hogy Európa egyedülálló lepke faunájával dicsekedhetünk. De van már golfpályánk, számtalan wellness üdülési lehetőségünk. Hiszen hazánk kincsestárának legékesebb darabjai gyógyfürdőink, s a vizek speciális gyógyhatásaira épült fürdő és szálloda komplexumok.

Bárki megtalálhatja azt a pihenési formát ma már itthon, ami számára a legkedvesebb, a lovas turizmustól, az ökoturizmuson át, a kerékpáros és vízi turizmusig. A hazai pihenést a speciális magyar gasztronómiai élvezetek, a különleges borok, az itthon főzött sörök megízlelése teszi teljessé.

S ami a legfontosabb: bármelyik pihenési formát is választja, biztos lehet benne, hogy nemcsak jó borral, hanem nyílt szívvel, barátsággal, jó szóval fogadják.holloko.jpg

  bpfurdo4.jpg