Szavazás

Az akciós üdülési lehetőségekről milyen fórumon tájékozódik?

 Televízió
 Rádió
 Újságok, magazinok
 Internet
 Egyéb
 Nincs pénzem üdülni!Eredmények
Archívum

Cégismertető

Tisztelt Partnerünk!

Ha egy mesei fordulattal szeretném cégünk bemutatását kezdeni, azt mondanám: egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer öt budapesti szálloda. Cégünk története azonban nem kitalált, de talán van annyira érdekes, hogy megér néhány percet annak megismerése.

A mesebeli öt testvér közül a legelső a Hotel Góliát*, amelynek 2001. januárjában vettük át az üzemeltetését. Áprilisban bővült a kör a Hotel Touring** átvételével, majd júliusban érkezett a Hotel Ventura***. 2001. október közepén csatlakozott egy újabb családtag, a Hotel Ében***, majd 2003. július elsejétől a Hotel Griff Junior* is Gerand Hotels lett.

A felsorolásból kiderül, hogy a piacon ismert, jól bevezetett házakból kívántuk szállodaláncunkat felépíteni. Kezdetektöl arra törekszünk, hogy igazodjunk a változó piaci igényekhez, és ezt a célunkat egységeink folyamatos fejlesztésével, azok szolgáltatásainak bővítésével kívánjuk elérni. Ennek szellemében került sor a Hotel Touring** és a Hotel Góliát* szobáinak felújítására, a Hotel Ventura*** éttermének és konyhájának teljes átépítésére, a szálloda Wellness Stúdiójának kialakítására, illetve a Hotel Ében*** szintjeinek folymatos megújítására.

A cég menedzsmentjében tevékenykedő kollégáimmal és a Gerand Hotels összes dolgozójával együtt remélem, hogy bizalmukkal a jövőben is megtisztelik szállodáinkat és a bennünket most megismerők is hamarosan igénybe veszik szolgáltatásainkat.

Üdvözlettel,

Oláh Alekszandr László
Ügyvezető igazgató